Nostra Història

 

La família Milà treballa, generació tras generació, amb una filosofia clara i concisa, l'artesania i dedicació per a les coses ben fetes.

 

Elaborats Milà és una empresa fundada l'any 1991, per Alfred Milà, qui provenia d'una família de pastissers. Va ser la quarta generació establerta a Sant Just Desvern. Els inicis de la família Milà en l'elaboració de pastes dolces data de l'any 1900 des del petit barri de la Barceloneta a Barcelona.

"Artesania i dedicació per a les coses ben fetes."

 

Es destaca la minuciosa selecció de matèries primeres per poder oferir la millor qualitat en les nostres elaboracions. Per això, s'analitzen tant les matèries primeres com el producte acabat, així sempre podem garantir la millor qualitat en la Producció de les nostres magdalenes. Així ho feia l'avi Joan, perfeccionador de la recepta tradicional i així ho fan actualment els seus fills. La vocació de la família ha arribat fins al dia d'avui, on es presenta aquesta nova línia de productes.
MDALEN representa un avanç en la investigació de nous productes combinats amb saber fer de tota la vida.

 

Equip, la família

 

"La dedicació en l'elaboració de cada fornejada és el nostre símbol d'identitat." Para nosaltres és tan important el resultat final, com la forma de dedicació als nostres productes. La dedicació en l'elaboració de cada fornejada és el nostre símbol d'identitat, és per això que el nostre personal qualificat posa tot el cor i la passió.

Elaborats Milà és una combinació de treball ben fet, experiència i esforç que es tradueix en l'elaboració i creació de delicioses magdalenes.


Generació tras de generació s'han transmès aquests valors, i és per això que després de 15 anys seguim innovant en els nostres productes.